Isäntäperheeksi

 

Isäntäperheeksi kesällä 2014? Totta kai! Isäntäperheenä toimiminen on nimittäin ehkä maailman helpoin tapa kansainvälistyä ja päästä puhumaan kieliä Suomen rajojen sisäpuolella!

Koko perheen kielikylvyn lisäksi vaihtari tuo raikkaan, kansainvälisen tuulahduksen kesän peruskuvioihin. Hän on muutaman viikon oleskelunsa ajan kuin kuka tahansa perheenjäsen, joten vaihtarin tuloa ei tarvitse sen kummemmin järjestellä tai jännittää. Riittää, kun vastassa on avoin ja edes hieman kielitaitoinen, muiden maiden kulttuureista kiinnostunut perhe. 

Mukana perheen arjessa

Vaihtoon lähtijät ovat rohkeita, avoimia ja kiinnostuneita Suomen kulttuurista. Vaihtari kulkee perheen mukana kesäriennoissa ja osallistuu perheen perusarkeen. Vaihtarista voi parhaassa tapauksessa tulla elinikäinen ystävä sinulle ja perheellesi. Ehkäpä vierailet joskus myös hänen kotimaassaan?

"Kohtaamiset ovat ainutkertaisia ja tarvittaessa apua on tarjolla." (isäntäperhe 2011)

”4H-isäntäperheenä toimiminen oli erittäin mieluisa kokemus koko perheelle ja joskus lähdetään käymään Latviassa." (isäntäperhe 2011)

HUOM! Vaihtareita saapuu Suomeen kesällä 2014 monista eri maista, kuten Etelä-Koreasta, Taiwanista, USA:sta, Costa-Ricasta, Itävallasta, Sveitsistä... Isäntäperheitä tarvitaan monen monta, jotta jokaiselle vaihtarille saadaan koti hänen oleskelunsa ajaksi. Ottakaa tekin vastaan unohtumaton kansainvälinen kokemus ja hakekaa isäntäperheeksi jo tänään!

Kiinnostuitko? Lisätietoja saa lähimmästä 4H-yhdistyksestä (pudotusvalikosta pääsee etsimään) tai Päivi Haapasalolta: paivi.haapasalo(at)4h.fi

Lue lisää isäntäperheiden kokemuksia. (linkki rikki)

Hakulomake isäntäperheeksi.