4H-työpalvelu

Taina Järvenpää siivoaa taloyhtiön yhteisiä tiloja.

Tarvitsetko apua koti- tai pihatöihin, esimerkiksi siivoukseen, haravointiin, nurmikon leikkuuseen tai vaikkapa kaupungilla asiointiin? 4H-työpalvelua käyttämällä helpotat arkeasi, työllistät oman kuntasi nuoria, sekä tuet järjestömme monipuolista toimintaa.

Meiltä voit tilata osaavia ja luotettavia työntekijöitä niin ulko- kuin sisätöihinkin, työvälineitä löytyy moneen lähtöön. Työpalvelun hinta on 24€ (+alv 24%). Palvelu on kotitalousverovähennyskelpoinen. Jos työllistät nuoren, on työpalvelun hinta 20€ (+alv 24%)

 

 

 

 


Vuokraamme myös koneita pihatöihin!

 

PUUTARHAJYRSIN 30 € / VRK

RUOHONLEIKKURI 30 € / VRK

Yhdistyksellä on myös muita koneita, mutta niitä ei vuokrata asiakkaille. Sen sijaan meiltä voi tilata työntekijän tekemään työt, joihin tarvitaan pensasleikkuria, raivaussahaa tai moottorisahaa.

Hintoihin lisätään arvonlisävero 24%.
Asiakas huolehtii itse bensiinin koneisiin.

NUORTEN TYÖLLISTÄMIS-KAMPANJA!              

 

Ilmajoen 4H-yhdistyksen työpalvelun kautta mm. Haravoinnit, ruohonleikkuut, siivoukset, hukkakauran keruut ym.

HUOM! Ilmajoen 4H-yhdistyksen "työllistämis"-kampanjan kautta asiakas voi työllistää nuoren työntekijän hintaan : 20€ + ALV 24%. Lisäksi perimme matkakulukorvausta verohallinnon päätöksen mukaisesti.

YKSI YHDISTYKSEMME TÄRKEIMMISTÄ TEHTÄVISTÄ ON NUORTEN TYÖELÄMÄVALMIUKSIEN EDISTÄMINEN. TILAAMALLA PALVELUN OLET MUKANA TYÖLLISTÄMÄSSÄ ALUEEMME NUORIA!

Palvelumme ovat kotitalousvähennyskelpoisia!